Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Năvodari într-un dosar de contrabandă cu produse din tutun și camătă

ro

09 Oct, 2021 14:07 2296 Marime text
  • Polițiștii au descins în 4 locații din orașul Năvodari,  la domiciliile a 3 persoane bănuite că ar fi oferit sume de bani cu titlu de camătă și ar fi efectuat contrabandă cu produse din tutun.
  • Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 150.000 de lei.

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au efectuat ieri percheziții în orașul Năvodari la persoane suspectate de contrabandă cu tutun și camătă. 

De la suspecți oamenii legii au confiscat bijuterii, ceasuri, telefoane mobile și mai multe documente. 

Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 150.000 de lei.

Redăm comunicatul oficial al IPJ Constanța: 

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de contrabandă cu produse din tutun și camătă.
 
În urma cercetărilor, în cursul zilei de ieri, polițiștii au descins în 4 locații din orașul Năvodari,  la domiciliile a 3 persoane (2 bărbați și o femeie), cu vârste cuprinse între 49 și 61 de ani, bănuite că ar fi oferit sume de bani cu titlu de camătă și ar fi efectuat contrabandă cu produse din tutun.
 
În urma perchezițiilor au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 1.500 de grame de bijuterii de culoare galbenă, 36 de ceasuri de diferite mărci, 3 telefoane mobile, 6 chei de autoturisme, 3 certificate de înmatriculare, 15 contracte de vânzare-cumpărare ale unor autoturisme și un act de promisiune bilaterală de vânzare-cumpărare a unui teren.
 
Totodată, au fost ridicate 2.340 de bucăți de țigarete, de diverse mărci, precum și sumele de 3.272 de lei și 475 de lire turcești.
 
Valorea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 150.000 de lei.
 
Activitățile au beneficiat de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.
 
La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activități infracționale

Sursa foto: IPJ Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii