Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la Medgidia Suspecţi de proxenetism, ridicaţi de mascaţi

ro

22 Jan, 2015 00:00 4386 Marime text
Opt persoane au fost ridicate de poliţişti şi duse la audieri. Cei în cauză sunt suspectaţi de proxenetism.
 
Conform anchetatorilor, în zorii zilei de ieri, poliţiştii din Medgidia, cu sprijinul Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa, au descins la mai multe domicilii din municipiul Medgidia. Suspecţii sunt bănuiţi că, în perioada octombrie 2014 - ianuarie 2015, ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei mai multor tinere de pe raza judeţului în localităţile Medgidia şi Cernavodă. 
 
Din cercetări a rezultat că, în perioada octombrie 2014 - ianuarie 2015, persoanele implicate ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei mai multor tinere din judeţul Constanţa, în localităţile Medgidia şi Cernavodă.
 
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, o armă de vânătoare, 44 de cartuşe aferente, 15 cartuşe pentru armă cu glonţ, un revolver cu capse, o sabie, o steluţă ninja, un box, o macetă şi mai multe cuţite.
 
De asemenea, au ridicat 12 telefoane mobile, cartele telefonice, 5 kg de monede, emise în perioada 1.800 - 1.940 de mai multe state, precum şi 1.100 de euro şi 1.200 de lei.
 
Cei în cauză au fost conduşi la sediul poliţiei, iar trei bărbaţi au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi deţinere ilegală de armament.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii