Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la locuințele unor suspecți de trafic de substanțe interzise. Mai multe persoane, conduse la audieri

ro

24 Nov, 2021 14:01 1091 Marime text
Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, efectuează astăzi, 24 noiembrie,8 percheziții domiciliare, în municipiul București, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.   
 
Potrivit reprezentanților Poliției Române, mai multe persoane ar fi desfășurat activități de comercializare de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, în zona străzii George Georgescu, cunoscută ca fiind un adevărat punct roșu pe harta traficului de astfel de substanțe, din capitală.
 

„La sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, vor fi conduse, în vederea audierii, 12 persoane. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al polițiștilor Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale, prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au precizat reprezentanții Poliției Române.

 
Sursa foto cu rol ilustrativ: Arhiva ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii