Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Percheziții la Constanța la locuințele unor suspecți de furt dintr-o unitate de învățământ (galerie foto)

ro

22 Oct, 2021 15:09 1427 Marime text
  • Polițiștii au reținut doi bărbați din Constanța suspectați de comiterea unei fapte de tâlhărue în Gara CF Constanța. 
  • Bărbații au sustras mai multe bunuri dintr-o unitate de învățământ din Constanța. 

Doi bărbați din Constanța, suspectați de tâlhărie calificată și furt calificat au fost reținuți de polițiști și procurori. 

Oamenii legii au efectuat percheziții la locuințele suspecților, unde au găsit mai multe bunuri care ar fi fost sustrase de la o unitate de învățământ din Constanța. 

Cei doi bărbați sunt suspecți într-un dosar de tâlhărie, faptă comisă în gara CFR din Constanța. 

Potrivit unui comunicat al IPj Constanța, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut 2 bărbați, din municipiul Constanța, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat.
 

„Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă în gara C.F. Constanța, la data de 15 octombrie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au pus în aplicare, în cursul zilei de ieri, 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la locuințele a doi tineri, de 16, respectiv 20 de ani.
 
La una dintre locații, polițiștii au descoperit mai multe unelte electrice, pe care cei doi le-ar fi sustras în noaptea de 20/21 octombrie a.c., de la o unitate de învățământ din municipiul Constanța.
 
Bunurile sustrase din cele două fapte au fost recuperate în totalitate, urmând a fi predate părților vătămate.
 
Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 


În cursul zilei de astăzi, tinerii urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.
 
La activități au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța“ - au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța.
 

UPDATE

Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Sursa foto: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii