Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții într-un dosar penal de furt și furt calificat la Constanța. Iată ce au constatat polițiștii

ro

08 Dec, 2023 15:04 950 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • La data de 8 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat percheziții domiciliare la locuințele a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 32 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt și furt calificat.  

La data de 8 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat percheziții domiciliare la locuințele a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 32 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt și furt calificat.  

Astfel, în perioada septembrie - noiembrie 2023, aceștia ar fi sustras, în mod repetat, mai multe bunuri dintr-un hipermarket din muncipiul Constanța, cauzând un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate bunuri cu valoare probatorie. 

Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat.

La acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii