Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în Neamț și Suceava. Vizate persoane suspectate de obținere ilegală de fonduri și fals (VIDEO)

ro

25 Jan, 2022 08:47 1221 Marime text
În această dimineată, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, efectuează 11 percheziții domiciliare, 7 în județul Neamț și 4 în județul Iași, în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de obținere ilegală de fonduri și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, din cercetări a reieșit că, în perioada mai 2020 – septembrie 2021, administratorul unei societăți comerciale din Piatra Neamț ar fi încheiat, în mod fictiv, mai multe contracte de muncă, în baza acestora obținând subvenții nelegale.

În urma percheziţiilor efectuate, urmează să fie identificate și ridicate mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanei vizate de anchetă.

7 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, în vederea audierii.

Valoarea totală a prejudiciului este de 282.529 de lei.

În activități, sunt angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Neamț și Iași.

Sursa foto+video: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii