Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în județul Constanța la persoane suspectate de furt de animale și cereale

ro

05 Oct, 2022 15:56 1706 Marime text
PerchezițiiPolițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au identificat 5 persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit IPJ Constanța, din cercetări a reieșit faptul că persoanele în cauză ar fi sustras, în mod repetat, animale (ovine, bovine, caprine, porcine și cabaline), dar și cereale.

În cursul zilei de astăzi, 5 octombrie, polițiștii de la transporturi din Constanța au pus în aplicare 21 de mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, într-un dosar care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite 47 de animale, precum și 2.700 de kilograme de porumb, susceptibile de a proveni din săvârșirea infracțiunilor.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale. 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța. 

La activități au participat polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Secției 9 Rurală Topraisar din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, precum și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă  „Tomis" Constanța“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii