Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în Călărași și București! Vizate, persoane suspectate de proxenetism (VIDEO)

ro

26 Oct, 2023 10:34 848 Marime text
Foto: Poliția RomânăÎn această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Călărași, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Călărași, efectuează 9 percheziții,  în județul Călărași și în municipiul București, la persoane bănuite de proxenetism și folosirea prostituției infantile.
 
Potrivit Poliției Române, din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2017 și până în prezent, cei în cauză, prin constrângere fizică și psihică, ar fi racolat tinere (majore și minore), pe care le-ar fi determinat să practice prostituția.
 
Vor fi puse în executare 7 mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri.
 

„Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.
 
Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Călărași, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic, precum și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.
 
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat reprezentanții Poliției Române.

Citește și: 

Percheziții în mai multe județe la persoane bănuite de obținerea ilegală de fonduri. Printre județe, și Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii