Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziție la Năvodari. Un tânăr a fost reținut pentru trafic de droguri

ro

09 Aug, 2021 12:42 1713 Marime text
  • În urma percheziției, la Năvodari, polițiștii au descoperit aproximativ 4 kilograme de cannabis, 500 de doze cu substanță vegetală susceptibilă de a avea efecte psihoactive, precum și bunuri cu valoare probatorie. 
În urma cercetărilor într-un dosar penal, aflat în instrumentarea polițiștilor din cadrul Poliției orașului Năvodari, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la data de 6 august a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în orașul Năvodari. Un bărbat a fost reținut. 

În urma percheziției, polițiștii au descoperit aproximativ 4 kilograme de cannabis, 500 de doze cu substanță vegetală susceptibilă de a avea efecte psihoactive, precum și bunuri cu valoare probatorie. 

Dosarul a fost preluat de polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, cercetările fiind continuate, sub supravegherea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea neautorizată de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. 

Bărbatul în cauză, de 24 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

La data de 7 august a.c., acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii