Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziție domiciliară, efectuată de polițiștii și procurorii din București pentru infracțiunea de trafic intern de droguri

ro

26 Sep, 2023 19:51 871 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 26 septembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Structura Centrală, efectuează o percheziție domiciliară, în municipiul București, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de mare risc.
 
La data de 26 septembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Structura Centrală, efectuează o percheziție domiciliară, în municipiul București, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de mare risc.
 
S-a reținut că, în perioada aprilie - septembrie 2023, un bărbat ar fi comercializat, în mod repetat, direct sau prin intermediul unor rude apropiate (printre care și un minor), diferite cantități de cocaină (drog de mare risc), cu sume între 600 și 1.050 de lei.
 
Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Structura Centrală.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul DIICOT - Structura Centrală.
 

„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Județul Bacău: Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc și deținerea, fără drept, de droguri de risc și mare risc (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii