Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:06 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penare confiscate la Agigea

ro

18 Nov, 2013 00:00 791 Marime text
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu lucrătorii vamali, descoperind într-un container sosit în PTF Constanţa Sud - Agigea din China 15.960 de penare susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 64.000 de lei dacă ar fi fost originale.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PPF Constanţa Sud - Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în judeţul Galaţi.
În urma controlului au fost descoperite 15.960 de penare susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 64.000 de lei dacă ar fi fost originale.

Marfa, care purta sigla distinctivă a unei mărci cunoscute, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean român în vârstă de 68 de ani, cu domiciliul în judeţul Galaţi, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii