Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe străzile din Constanța Doi șoferi, depistați la volan sub influența substanțelor interzise

ro

27 Sep, 2023 12:21 820 Marime text

Sursa foto: Poliția Română

 
  • Astăzi, 27 septembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 20 de ani, ce conducea autoturismul pe bulevardul Tomis, din municipiu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs. În urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive
  • Ieri, polițiști din cadrul Poliției rutiere au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Cișmelei, din Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs. Și la acesta au reieșit în urma controlului cu drugtest, indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive
 
 Potrivit IPJ Constanța, astăzi, 27 septembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 20 de ani, ce conducea autoturismul pe bulevardul Tomis, din municipiu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs. În urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, astfel că persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, subliniază sursa citată.


Și ieri, polițiști din cadrul Poliției rutiere au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Cișmelei, din Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs, mai adaugă IPJ Constanța. Și în acest caz, în urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, încheie sursa.


În ambele situații, celor două persoane li s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Citește și

Amenzi de 6.000 de lei pentru infracțiuni rutiere în Cernavodă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii