Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru persoane rănite într-un accident în județul Sibiu. Un autoturism a fost cuprins de flăcări după impactul cu un copac

ro

07 May, 2022 08:39 936 Marime text
Accident Sibiu. foto: UnsplashUn autoturism a fost cuprins de flăcări noaptea trecută după ce a intrat într-un copac pe DJ 142 B  la intrarea in Bazna dinspre Blăjel, județul Sibiu. 

Potrivit ISU Sibiu, pompierii militari ai Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență cu un echipaj SMURD și o autospecială de stingere, alături de 2 ambulanțe SAJ Mediaș pentru stingerea unui incendiu izbucnit în urma unui eveniment rutier și acordarea de asistență medicală persoanelor implicate. 

„La fața locului s-au identificat patru persoane implicate ieșite din autoturism care au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaș două persoane de sex masculin,  conștiente și politraumatizate iar alte 2 persoane au fost transportate la spital de ambulanțele SAJ.
 
Echipajul de pompieri a intervenit prompt pentru stingerea incendiului care se manifesta generalizat la întreg autoturismul“ - au precizat reprezentanții ISU Sibiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii