Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Patru persoane, printre care un copil de un an, rănite într-un accident în județul Harghita

ro

24 Jan, 2022 14:22 1175 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această după amiază între localitățile Voșlăbeni și Izvoru Mureșului, județul Harghita. Patru persoane, printre care și un copil de un an au fost rănite în accident.

Potrivit ISU Harghita la fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, cu o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD.

De asemenea intervin și două echipaje SAJ.

„Echipajele sosite la locul accidentului au identificat patru victime, trei adulți și un copil, în jur de un an. Copilul și doi adulți au fost scoși din autoturism; în aceste momente, se intervine pentru descarcerarea unei victime, de sex feminin. 2 victime, mamă și copil, au fost preluate de un echipaj SAJ, fiind transportate la Spitalul Municipal din Gheorgheni“ - au precizat reprezentanții ISU Harghita. 


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 12 Miercurea Ciuc-Gheorgheni, la ieșire din localitatea Izvoru Mureșului, județul Harghita, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule. În urma coliziunii, două persoane sunt încarcerate, iar un copil urmează să fie evaluat medical. Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri.  
Se estimează reluarea normală a traficului în 30-45 de minute.

UPDATE: 

În urma accidentului rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme, au rezultat 4 victime: o femeie, în vârstă de 38 ani(cu TCC), un bebeluș, de 8 luni (cu TCC), un bărbat, de 59 ani (fractură de membre inferioare) și o femeie, de 58 ani, cu politraumatisme și suspiciune de fracturi costale.

„Două victime de sex feminin și copilașul au fost preluate de echipajele SAJ, iar bărbatul de echipajul SMURD. Toate victimele sunt conștiente“ - au precizat reprezentanții ISU Harghita.



Sursa foto: ISU Harghita
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii