Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru persoane, printre care și doi copii, rănite într-un accident rutier provocat de roțile unui autotren care s-au desprins în mers

ro

21 Jun, 2022 09:06 980 Marime text
Accident rutier. foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaUn grav accident rutier a avut loc noaptea trecută pe DN1 în afara localității Băicoi din județul Prahova. Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, de roţile desprinse ale unei semiremorci.

Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, un ansamblu de vehicule format din autoutilitară şi semiremorcă, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, ar fi pierdut roţile din spate ale semiremorcii.

Acestea s-au izbit de două autoturisme, conduse de doi bărbaţi cu vârstele de 32, respectiv 34 de ani, şi de un alt ansamblu de vehicule format din autoutilitară şi semiremorcă, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani.

„În urma impactului, bărbatul în vârstă de 32 de ani, o femeie în vârstă de 30 de ani şi doi minori în vârstă de 4 ani, toţi din acelaşi autoturism, au fost răniţi, fiind transportaţi la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Prahova. 


Poliţiştii efectuează verificări în acest caz în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii