Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru autoturisme implicate într-un accident rutier în județul Argeș. O victimă

ro

17 Dec, 2022 14:33 1113 Marime text
Accident în lanț/Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaPatru autoturisme au fost implicate într-un accident rutier în județul Argeș. 

Potrivit IPJ Argeș, din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, un tânăr de 19 ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism dinspre sat Valea Bradului, comuna Mihăești, spre DN 73, la pătrunderea pe drumul național, nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din Câmpulung, care se deplasa pe DN 73 dinspre Câmpulung spre Pitești.

„În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Mărăcineni (ce se deplasa dinspre Pitești spre Câmpulung), precum și într-un alt autoturism din spatele acestuia, condus se o tânără de 18 ani, din Stâlpeni.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei femei de 53 de ani, din Câmpulung, pasageră dreapta față în al doilea autoturism, persoana în cauză fiind transportată la spital pentru investigații medicale.

Toți conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii