Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru adulți și un copil, răniți într-un grav accident rutier în județul Prahova. Două victime, încarcerate (GALERIE FOTO)

ro

19 Mar, 2023 09:18 895 Marime text
Foto: ISU PrahovaCinci persoane, printre care şi un copil au ajuns sâmbătă seară la spital după ce au fost implicate într-un accident rutier pe DJ 102, în comuna prahoveană Dumbrăveşti.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în urma impactului, două persoane au rămas încarcerate între fiarele contorsionate, fiind nevoie de intervenția echipajelor de pompieri pentru a fi scoase.

Foto: ISU PrahovaDupă evaluarea medicală de la faţa locului, toate cele cinci persoane au fost duse la spital de către echipajele SMURD şi SAJ, victimele având multiple traumatisme.

Este vorba despre un bărbat de 34 ani cu traumatism toraco-abdominal și traumatism de membru inferior drept, o femeie de 29 de ani cu traumatism de coloană toraco lombară, un bărbat de 43 de ani cu traumatism cranio facial și traiumatism de membru inferior stâng, un băiat de 12 ani cu traumatism de membru superior și inferior stâng și un bărbat de 34 de ani cu traumatism cranio cerebral și traumatism de membru superior stâng. 

Conform IPJ Prahova unul dintre şoferi era băut, rezultatul testării cu aparatul etilotest indicând 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii