Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru adulţi şi doi copii, răniți într-un accident rutier în județul Timiș

ro

30 Nov, 2021 17:33 1347 Marime text
Patru adulţi şi doi copii au fost răniţi într-un accident rutier care a avut loc,în această după amiază pe un drum comunal din localitatea Comloşu Mare, județul Timiș.



Din primele informații în accident au fost implicate două autoturisme.



"La sosirea la locul intervenţiei s-a constatat că în accident au fost implicaţi patru adulţi şi doi copii aflaţi în două autoturisme.

După triajul medical efectuat de către medicul SAJ Jimbolia s-a constat că şoferul unuia dintre autoturisme necesita transportul la spital, celelalte persoane prezentând contuzii minore şi au refuzat transportul la spital", au precizat reprezentanții ISU Timiş. 




Din primele informații, polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 62 de ani a condus un autoturism pe un drum comunal, iar la pătrunderea pe drumul naţional DN 59C, în localitatea Comloşu Mare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, care circula regulamentar. 



Potrivit ISU Timiș, la fața locului s-a intervenit cu o autospecială A3003, un echipaj SMURD tip B şi 10 subofiţeri şi cu un elicopter SMURD.


În acest caz poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Sursa foto cu rol ilustrativ: ISU Suceava
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii