Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panica unui eventual cutremur a cuprins mai multe localități din județul Constanța (VIDEO)

ro

12 Feb, 2023 10:51 1851 Marime text

Turcia și Siria au fost lovite în plin de cutremure. Bilanțul victimelor crește cu sutele în fiecare zi.

Constănțenii s-au panicat și ei, ieri, 11 februarie, având nevoie de asistență medicală o parte dintre ei.  Locuitorii din cartierul Henri Coandă au ieșit chiar afară din locuințe fiind convinși că va fi cutremur și la Constanța.

Panică nu s-a creat doar la Constanța, ci și în alte localități din județ: Medgidia, Cumpăna, Lumina, Kogălniceanu. Și aici oamenii s-au panicat.


Iată ce spune Poliția:

La data de 11 februarie, în jurul orei 21.45 polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați, prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanța s-ar afla mai multe persoane care s-ar fi autoevacuat din locuințe de teama unui eventual cutremur.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în sprijinul pompierilor constănțeni, în vederea menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru preîntâmpinarea oricăror fapte antisociale.,informează IPJ Constanța. 

Nu au fost înregistrate evenimente de natură a afecta ordinea și liniștea publică.

După intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, polițiștii l-au sancționat contravențional, în baza Legii nr. 61/1991, cu amendă de 500 de lei, pe bărbatul  care a apelat SNUAU 112.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii