Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panică în rândul suporterilor Farul Alertă cu bombă într-un cunoscut mall! Zeci de pompieri și polițiști au intevenit de urgență (FOTO+VIDEO)

ro

18 Apr, 2023 07:52 1789 Marime text

A fost alertă cu bombă într-un centru comercial din sectorul 2! 

Oamenii care au fost la meci nu au putut pleca de la stadion. Aveau mașinile parcate acolo și nu erau lăsați să se apropie

A fost vorba despre suporteri Farul. 

Amintim că ieri, FCSB și Farul Constanța s-au întâlnit  de la ora 20.30, la București, în partida care a închis etapa a patra a turneului play-off din Superligă.

Farul Constanța este echipa care conduce în ierarhie, cu 39 de puncte, pe când FCSB ocupă poziția a treia, cu 34 de puncte.


Oficial de la Poliție 

„La data de 17 aprilie 2023, în jurul orei 22.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un centru comercial din sectorul 2, ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției pentru a lua primele măsuri. De asemenea, sunt prezenți specialiști pirotehniști pentru efectuarea de verificări specifice”, a transmis Poliția Capitalei, în comunicat.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii