Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:36 18 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pacea este posibilă La Constanţa, pe plaja Modern, s-a încercat doborârea recordului mondial de participanţi (galerie foto)

ro

22 Sep, 2019 03:55 5234 Marime text
Ieri a fost, potrivit Junior Chamber International (JCI) Constanța, ziua în care Constanța urma să se înscrie în onoranta comunitate a recordurilor, demonstrând astfel că este o comunitate unită, şi că bucuria de a participa la un eveniment este menită să ridice prestigiul orașului.

În acest sens JCI Constanţa, în colaborare cu Primăria Constanţa şi Comunitatea Elenă „Elpis“ Constanta, au organizat, începând cu ora 15:00, pe plaja Modern, evenimentul Pacea este posibilă, încercând să stabilească un nou record Guinness.

Ziua a fost special aleasă pentru că, la 21 septembrie, se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Păcii.
 
Un alt motiv, şi poate principalul pentru care a fost aleasă această zi, este că JCI e creatorul campaniei internaţionale „Peace is Possible“, prin care tineri de pretutindeni sunt îndrumaţi spre găsirea a noi modalităţi de menţinere a unui climat armonios în comunităţile din care fac parte.
 
Recordul actual este de 1000 de persoane, şi rămâne în continuare nedoborât, pentru că ieri, pe Plaja Modern s-au adunat, conform JCI, 608 persoane.

Mai trebuie precizat că managerul de proiect a fost Gabriel Cristian Munteanu.
 
Sursa foto: Facebook Decebal Fagadau+JCI Constanta

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii