Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operațiune de salvare în Eforie Nord Bărbat dispărut în timpul intervenției de salvare a unei persoane în pericol de înec (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

18 Aug, 2023 20:56 6052 Marime text

Un incident a avut loc astăzi, 18 august, în Eforie Nord. Este vorba despre o persoană se află în pericol de înec în zona Steaua de Mare.

Autoritățile au intervenit rapid pentru a-i salva viața. La scurt timp după ce apelul de urgență a fost înregistrat, echipajul ambarcațiunii CBRN și Detasamentul Port au fost alertați și s-au deplasat de urgență la locul incidentului.



Aceștia au fost însoțiți de o unitate SMURD B2. Echipajele de intervenție se află la fața locului. Intervin 7 scafandrii cu autospecială. 

Este vorba despre un bărbat care a intrat după un alt bărbat, tatăl unui copil. Copilul a fost scos din mare, tatăl la fel, momentan nu a ieșit cel de-a doilea bărbat, care a intrat să îi ajute, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 

UPDATE: 

In cursul serii, în jurul orei 20:48,  MRCC a solicitat intervenția unei ambarcațiuni SAR din cadrul ARSVOM, în vederea căutării și salvării a două persoane aflate în largul Mării Negre.

SAR Phoenix a fost alertat să intervină în căutarea celor două persoane, în zona Steaua de mare- Eforie Nord.

La ora 21:15, Sar Phoenix ajunge în zona indicată și începe operațiunea de căutare, împreună cu o ambarcațiune ISU.

UPDATE: 2

Începând cu ora 22,30 MRCC suspendă căutarea și SAR Phoenix se întoarce la bază.




Citește și:

Intervenție de urgență în Costinești. UPDATE. Bărbat din București scos din mare! Medicii au declarat decesul (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii