Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la ISU Constanța despre accidentul feroviar dintre localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu (GALERIE FOTO)

ro

16 Nov, 2023 10:09 2568 Marime text
În această dimineață, pompierii militari constănțeni au fost anunțați prin apel la numărul unic de urgență 112, de producerea unui accident rutier pe DN2A intersecție cu DJ228.

Potrivit ISU Constanța, la fața locului au fost mobilizate  o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autoplatformă, autoscara de salvare la înălțime, un echipaj SMURD și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță  Constanța.

„Sosiți la locul intervenției, colegii au constatat că este vorba despre un accident produs între un autoturism și un tren. Șoferul din autoturism era încarcerat, fiind conștient, cooperant. Colegii au început să lucreze pentru extragerea acestuia, intervenția fiind una dificilă  din cauza faptului că accesul la persoana încarcerată a fost posibil doar cu ajutorul autoscării, pentru calarea acesteia fiind nevoie de blocarea circulației pe o bandă de mers. S-a lucrat la o înălțime de 9 metri, într-un spațiu limitat, fără loc suficient de manevre, fiind astfel îngreunată operațiunea de salvare.
Din fericire, victima a fost extrasă în siguranță, conștientă. Cooperantă și transportată la Spitalul Județean Constanța“ - au mai precizat reprezentanții ISU Constanța.

Conductorul trenului de marfă a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD în urma unui atac de panică, însă a refuzat transportul la spital.
       
Pompierii militari au asigurat și măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor.
 

Citește și: 

LIVE VIDEOAccident feroviar în județul Constanța! Un autoturism, lovit de tren între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii