Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la ISU Constanța! Ambulanța SMURD implicată în accident se deplasa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

21 Jan, 2024 19:52 1649 Marime text
Trei paramedici și un voluntar SMURD au fost răniți în urma accidentului rutier ce a avut loc la intersecția bulevardului Tomis cu strada Nicolae Iorga din municipiul Constanța, chiar în zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. 

Potrivit ISu Dobrogea, în această după amiază un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Fripis care se deplasa la o intervenție cu semnalele acustice și luminoase în funcție a fost implicat într-un accident rutier în municipiul Constanța.

„S-a intervenit cu o autospecială de stingere de la Detașamnetul Fripis, un SMURD B de la Port și un SMURD B de la Palas. La fața locului au fost identificate cinci victime ce au fost evaluate medicale la fața locului. Șoferul din autoturism era conștient fără mărci traumatice și a refuzat să fie transportat la spital. Membri echipajului SMURD, trei paramedici și o voluntară SMURD în vârstă de 18 ani au fost transportați la spital cu politraumatisme conștienți“ - au precizat reprezentanții ISu Dobrogea. 


Citește și: 

LIVE VIDEOAmbulanță SMURD proiectată în curtea bisericii din zona Spitalului Județean Constanța după un accident rutier (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii