Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Tulcea despre accidentul naval din Delta Dunării! O persoană, dată dispărută (GALERIE FOTO)

ro

27 Sep, 2023 13:50 1829 Marime text
La data de 26 septembrie 2023, în jurul orei 20.30, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a fost sesizat prin apel 112, despre faptul că, în zona Murighiol, pe brațul Sfântu Gheorghe, două ambarcațiuni au fost implicate într-un accident și din zona producerii acestuia se auzeau strigăte de ajutor.

Potrivit IPJ Tulcea, în urma coliziunii dintre cele două ambarcațiuni, acestea au ajuns la mal, dar conducătorul celei de-a doua nu se mai afla la bordul ambarcațiunii, fiind dat dispărut.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Județean Transporturi Navale Tulcea, polițiști din cadrul posturilor de poliție Mahmudia și reprezentanți ai Căpitaniei Tulcea, care au desfășurat activități de verificare, inclusiv pe timpul nopții.

Persoanele care se aflau la bordul primei ambarcațiuni au fost testate pentru alcool și substanțe interzise, rezutatele fiind negative.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor două persoane de pe prima ambarcațiune, acestea fiind preluate de o ambulanță și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale“  - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.


În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Căutările sunt continuate pentru identificarea persoanei dispărute de pe cea de-a doua ambarcațiune. 

Citește și: 

Accident naval în Delta Dunării! O persoană este dată dispărută. Două victime, la spital (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii