Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Ialomița Celebrul luptător Benny Adegbuyi, implicat într-un grav accident de circulație pe Autostrada Soarelui (FOTO+VIDEO)

ro

08 Apr, 2023 10:48 5426 Marime text

La ora 08.00, în această dimineață s-a intervenit pentru un accident  la km 138 pe sensul către Constanța .

În evenimentul rutier au fost implicate două mașini și 4 persoane . 

La fața locului s-a aflat și un echipaj SAJIalomița. Au rezultat 2 victime conștientă cooperante. Este vorba despre o femeie și un copil. 

Au fost evaluați și doar femeia a fost dusa la spitalul din Fetești. Victima prezenta un traumatism la umăr.

Potrivit prospsort.ro, celebrul luptător Benny Adegbuyi a fost implicat în acest accident! Potrivit primelor informații, șoferul a pierdut controlul autovehiculului la 200 km/h și a intrat într-un parapet!

Benny Adegbuyi, foto: Facebook/ Benny Adegbuyi

În vârstă de 38 de ani, Benny Adegbuyi este cel mai bine cotat luptător român de kickboxing.

VIDEO, aici 


Oficial de la IPJ Ialomița 

În această dimineață, pe Autostrada A2, la km 138, s-a produs  un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 38 de ani, din municipiul București, conducea un autoturism pe direcția Bucureşti către Constanța, ar fi acroșat un parapet median.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 35 de ani, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.


Ce spune ISU Ialomița despre eveniment 

În acestă această dimineață, în jurul orei 08:00, două echipaje operative din cadrul Stației de pompieri Fetești au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs pe A2, pe sensul de mers către Constanța, la km 138, în care a fost implicat un autoturism și cinci persoane (4 adulți și un minor cu vârsta de aproximativ 7 ani).

În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă (persoană de sex feminin cu vârsta de aproximativ 35 de ani) conștientă, cooperantă și neîncarcerată care a fost evaluată de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior fiind  preluată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Pompierii militari au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.



foto-video: Facebook/ Eforie Online 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii