Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța. Dinamica accidentului dintre Agigea și Techirghiol. 3 victime printre care o gravidă. A fost implicat un tir (galerie foto+video)

ro

14 Mar, 2018 00:05 5573 Marime text
Comunicat IPJ Constanța

Conform sesizării și a primelor cercetări, în jurul orei 21.55, un bărbat, de 51 de ani, din Constanța, a condus un autoturism, pe DN 38, în afara localității Agigea, către oraș Techirghiol.

Din cauza neatenției în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autotren cu semiremorcă, la volanul căreia se afla un bărbat, de 50 de ani, din localitatea Babadag.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului, cât și a celor doi pasageri, un bărbat, de 50 de ani, respectiv o femeie, de 27 de ani.

Bărbatul rănit este din Navodari, iar femeia din localitatea Nicolae Bălcescu, județul Constanța.

Reamintim că potrivit ISU Dobrogea, un autoturism și un TIR au fost implicate aseară, în accidentul de pe DN38, pentru două dintre cazuri fiind necesară intervenția serviciului de Descarcerare.

Medicul Diana Claudia Tatarici, de la SAJ Constanța spune că trei persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier, iar printre răniți se află și o femeie, în luna a cincea de sarcină.

Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Județean din Constanța pentru investigații suplimentare.

Sursa foto și video: ZIUA de Constanța

Mai citește și 
UPDATE Imagini de la eveniment Accident rutier la ieșire din Agigea, județul Constanța. Un TIR implicat. Două victime încarcerate (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii