Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre bărbatul găsit mort într-un imobil din Constanța

ro

12 Nov, 2023 12:47 1398 Marime text
  • La data de 11 noiembrie 2023, în jurul orei 18.40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil de pe strada Mihai Viteazu, se află o persoană inconștientă.
     
La data de 11 noiembrie 2023, în jurul orei 18.40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil de pe strada Mihai Viteazu, se află o persoană inconștientă, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 32 de ani. 

Asupra acestuia au fost efectuate manevre de resuscitare, în urma cărora persoana a fost declarată decedată.

Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme vizibile de violență, fiind transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă,, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Știri Constanța azi: Bărbat găsit mort la o sală de jocuri din Constanța! (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii