Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul rutier de la Medgidia. Iată ce au constatat polițiștii

ro

18 Nov, 2023 11:57 1140 Marime text
  • La data de 17 noiembrie 2023, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Medgidia - Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia s-a produs un accident rutier.
     
La data de 17 noiembrie 2023, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Medgidia - Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia s-a produs un accident rutier, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că în accident au fost implicate trei vehicule, respectiv două autoturisme și o autoutilitară, conduse de trei bărbați, de 34 de ani, 39 de ani, respectiv 56 de ani.

În urma accidentului au fost răniți conducătorii auto și patru pasageri. 

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul bărbatului de 39 de ani, fiind 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Știri Constanța: Accident rutier în Medgidia. Pompierii au intervenit la fața locului (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii