Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 21 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța Cum s-a produs evenimentul rutier de la Ovidiu, unde un șofer este rănit grav. Este incredibil ce s-a întâmplat după puternicul impact (VIDEO)

ro

21 Jan, 2023 10:08 3432 Marime text

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, în orașul Ovidiu, la intersecția Autostrăzii A4 cu DN 2A. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, care a intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu., anunță IPJ Constanța. 

Citește și: Imagini de impact. Evenimentul rutier de la Ovidiu, surprins de camerele de supraveghere. Șoferul a zburat prin parbriz! (VIDEO)

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, ulterior fiind proiectat, pe plafon, în incinta unei stații GPL din zonă, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla parcat. 

După producerea accidentului, autoturismul răsturnat a luat foc, incendiul fiind stins de martori cu ajutorul unor extinctoare. 

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului de 42 de ani, care se afla singur în autoturism. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală., mai transmite Poliția. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii