Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța. Cum s-a petrecut accidentul dintre Topraisar și Mereni. Trei tineri au murit (VIDEO)

ro

17 Nov, 2021 16:27 5713 Marime text
Trei tineri au murit astăzi într-un teribil accident rutier produs între localitățile Topraisar și Mereni din județul Constanța. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu, astăzi, în jurul orei 11.40, polițiștii din Mangalia au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 391, între localitățile Topraisar și Mereni.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi tineri, de 22, respectiv 23 de ani, care circulau din sensuri opuse.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a ambilor conducători auto, precum și a unui alt tânăr, de 26 de ani, pasager în primul autoturism, dar și vătămarea corporală gravă a unui bărbat, de 46 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă“ - a mai precizat Andreea Iliescu.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și: 

LIVE. Județul ConstanțaTrei bărbați au murit și unul este rănit grav în urma unui accident rutier între Topraisar și Mereni (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii