Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța cu privire la accidentul provocat de un șofer fără permis de conducere

ro

15 Dec, 2023 19:18 1537 Marime text
  • La data de 15 decembrie  2023, în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier.
     
La data de 15 decembrie  2023, în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că, impactul s-ar fi produs între trei autoturisme, pe fondul neadaptării vitezei.

Astfel, un conducător auto ar fi intrat în coliziune cu alt autoturism, acesta acroșând un alt autoturism, de pe sensul opus de mers.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei persoane, pasager într-unul dintre autovehicule.

După producerea accidentului, conducătorul primului autoturism, un bărbat, de 36 de ani, ar fi părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, a încheiat sursa citată.


Citește și:
UPDATE. Știri Constanța: Un șofer fără permis de conducere a provocat un accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii