Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la CFR. Județul Constanța Revizor de cale, lovit de tren în halta Dunărea. A fost declarat decesul

ro

09 Aug, 2021 11:01 3922 Marime text
  •  Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în halta Dunărea, județul  Constanța.

UPDATE 2 

Persoana decedată este un revizor de cale la HM. Dunărea!

Dumnezeu să-l odihnească! , transmite purtător de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan. 

UPDATE 1

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani, declarat decedat. 

În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în halta Dunărea, județul  Constanța.

Din primele informații este vorba despre o personaă lovită de tren.

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Intervenția se află în desfășurare.

Oficial de la Căile Ferate Române

În jurul orei 10.47, trenul IR 1688, care circulă în relația Brașov - Constanța, a surprins și accidentat o persoană de sex masculin, la ieșire din halta Dunărea.

Accidentul a fost anunțat la Serviciul de Urgență 112.

Conform procedurilor în caz de accident, până la sosirea echipelor de urgență și a reprezentanților Poliției, la locul accidentului, următoarele 4 trenuri de călători - IR 1937, 15083, 15081 și 16083 - au fost oprite temporar în stațiile Cernavodă  Dunărea și Ovidiu. Acestea și-au reluat circulația după avizul primit de la organele abiliate, care au ajuns la locul accidentului.

Urmare acestui accident, cele 4 trenuri de călători vor înregistra la destinație întârzieri cuprinse între 30-35 de minute.

Menționez faptul că, trenul IR 1688 va fi reînscris în circulație după finalizarea măsuratorilor și a celorlalte etape procedurale, desfășurate, la locul accidentului, de către organele abilitate, transmite purtător de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan. 

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii