Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O tânără de 27 de ani, găsită moartă în cadă. Avea un copil de 4 luni – „Pe cine vei striga tu mamă?”

ro

06 Feb, 2017 18:47 10020 Marime text
Destinul Alexandrei Cioabă, din Costeni, Tismana, s-a frânt la numai 27 de ani. Aceasta a fost găsită moartă, în baie, la 6 dimineața. Tragedia a avut loc în comuna Cocorova, Mehedinți, acolo unde locuia împreună cu soțul ei și bebelușul lor de numai 4 luni. Din informațiile de până acum, tânăra a murit asfixiată de la gazele emanate de un boiler. Alexandra, împreună cu soțul ei, Marius, munceau în Germania de câțiva ani și tocmai ce se întorseseră acasă notează gorj-domino.ro.

Mesajele de condoleanțe nu au încetat să apară pe pagina acesteia de Facebook. Redăm câteva dintre acestea cu precizarea că ortografia și punctuația aparțin celor care au postat.

„Păcat, mare păcat. Condoleanțe.”
 
„Dumnezeu să o ierte! Nu merita așa ceva este foarte dureros să nu o mai știu printre noi”.
 
„Dumnezeu să te odihnească în pace!!!”


 
De când a avut loc crunta tragedie, apropiații și familia nu-și pot reveni din șoc, toți gândindu-se că băiețelul de 4 luni nu-și va cunoaște niciodată mama: „Pui mic, pe cine vei striga tu mamă… Doamne, cât de tare doare, fă, Doamne, o minune și adu-o înapoi te rog, nu e drept pentru suflețelul ăsta mic, pentru mama ei, pentru soțul ei... prea tânără, prea veselă, prea devreme să plece…”, spune una dintre prietenele Alexandrei, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook Alexandra
Sursa video: Youtube.com / GorjDomino
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii