Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O tânără de 16 ani a murit în timpul unei petreceri pe care a organizat-o acasă, în Ploiești. Ce spun polițiștii

ro

16 Oct, 2023 21:01 1654 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • O tânără de 16 ani a murit în timpul unei petreceri pe care a organizat-o într-un apartament din Ploiești. Polițiștii anunță luni că fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.

Mister total! O tânără de 16 ani a murit în timpul unei petreceri pe care a organizat-o acasă, în Ploiești, conform Știri pe Surse.

O tânără de 16 ani a murit în timpul unei petreceri pe care a organizat-o într-un apartament din Ploiești. Polițiștii anunță luni că fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.

Poliția Prahova anunță luni că o femeie a sunat la 112, sâmbătă, în jurul orei 1.45, și a spus că fiica sa, în vârstă de 16 ani, este posibil decedată în apartament.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că în cursul serii, tânăra ar fi organizat o petrecere la locuința acesteia, împreună cu mai mulți prieteni, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani.

„La un moment dat, minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior, prietenii acesteia au constatat că este inconștientă”, a transmis IPJ Prahova.


La fața locului a ajuns și un echipaj medical, care i-a aplicat tinerei manevre de resuscitare, dar în final a constatat decesul.

„La examinarea vizuală a trupului, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei”, susțin polițiștii.


Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Citește și:
IPJ Timiș: Urmărire ca în filme! Bărbatul prins de polițiști avea mai multe antecedente
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii