Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O persoană striga după ajutor dintre stabilopozii de la Cazino. Pompierii au intervenit (FOTO)

ro

01 Jan, 2024 10:45 2552 Marime text
Sursa foto: ISU Constanța


 
  • Aseară, 31 decembrie, în jurul orelor 20.00, un apel la numărul 112 a alertat pompierii de la ISU Constanța. O persoană se auzea strigand după ajutor in zona digului de la Cazinoul din Constanța.

Aseară, 31 decembrie, în jurul orelor 20.00, un apel la numărul 112 a alertat pompierii de la ISU Constanța. O persoană se auzea strigand după ajutor in zona digului de la Cazinoul din Constanța.
Pompierii au intervenit cu trei mașini de stingere  și un echipaj  SMURD B2. În sprijin s-a deplasat și o ambarcațiune MrCCz.
 
În urma căutărilor, pe timp de ceață densă,  persoana a fost gasită între stabilopozii din zona Cazino.Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, era căzut în apă, prins captiv între pietrele înalte, cu politraumatisme și șoc hipotermic. Ulterior, acesta a fost predat unei ambarcațiuni ARSVOM care l-a transportat până la mal, în tot acest timp fiind monitorizat de paramedicii SMURD care l-au însoțit. Acolo a fost preluat de echipajul SMURD și transportat, conștient, la spital.
 

 

„Persoana a fost extrasă. Se află pe ambarcatiunea Rhib de la Garda de Coastă. Va acosta în Dana de Pasageri. Va fi evaluată medical de echipajul SMURD B2 Fripis”, au transmis pompierii de la ISU Constanța

 
 Citește și
Accident cu mașină răsturnată, pe podul de la Agigea! Patru victime au ajuns la spital (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii