Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE O femeie a murit după ce s-a aruncat de pe podul rutier de la Medgidia! Primele informații!

ro

05 Aug, 2022 09:55 3241 Marime text
 Sursă foto: ISU Constanța
UPDATE 2

Potrivit ISU Constanța, persoana în cauză a fost declarată decedată. 

UPDATE 1

Potrivit purtătorului de cuvând ISU Constanța, Oana Manoilă, este vorba de o persoana de sex feminin, extrasă din mediul actvatic, căreia i se aplică manevre de resuscitare. 

„Intervenția este în dinamică. Se aplică manevre de resucitare de la cei de la ISU și cei de la SAJ. Noi am primit apelul în jurul orei 9.42. La fața locului am trimis o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru transport persoane și victime multiple, o ambarcațiune, o ambulanță din cadrul SAJ, iar în sprijin au trimis o ambarcațiune și repezentanții de la căpitănia Medgidia. Persoana de sex feminin a fost extrasă din mediul actvatic. Nu avem încă date despre ea. Prioritare  sunt manevrele de resuscitare. După finalizarea acestora se va încerca și identificarea victimei“, a declarat Oana Manoilă, purtător de cuvând ISU Constanța pentru cotidianul ZIUA de Constanța

În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină  pe podul rutier de la Medgidia. 


Din primele informații este vorba despre o personaă care s-a aruncat de pe pod. 


La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.


Intervenția se află în desfășurare. 

 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii