Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O persoană decedată într-un grav accident rutier în județul Ialomița. O altă victimă, transportată la spital (GALERIE FOTO)

ro

03 May, 2022 07:47 1089 Marime text
Accident rutier mortal în județul Ialomița. foto: ISU IalomițaUn grav  accident rutier a avut loc noaptea trecută în județul ialomița, între localitățile Perieți și Misleanu. 

Potrivit ISU Ialomița, în jurul orei 22:10, pompierii au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, produs între localitățile Perieți și Misleanu, în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, unul dintre autoturisme a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

„La locul evenimentului au fost alocate imediat, trei echipaje de pompieri, din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au intervenit și două echipaje ale SAJ Ialomița. Din evenimentul rutier au rezultat două victime:una inconștientă, iar cea de-a doua conștientă și cooperantă. Persoana inconștientă a fost găsită în stop cardio-respirator și au fost începute imediat manevrele de resuscitare.Din păcate a fost declarată decedată de către echipajul SAJ“ - au precizat reprezentanții ISU Ialomița.


Victima conștientă a fost monitorizată la locul intervenției.

După acordarea primului ajutor medical, aceasta a fost preluată și transportată de către echipajul SAJ, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului și sablarea carosabilului.

Sursa foto: ISU Ialomița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii