Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:16 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă lovitură dată de poliţiştii de frontieră şi de lucrătorii vamali

ro

21 Jan, 2014 00:00 672 Marime text
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu lucrătorii vamali, descoperind într-un container sosit în PTF Constanţa Sud - Agigea din China 240 de seturi de veselă pentru copii şi 480 de cutii pentru alimente, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 40.000 de lei.

Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrători vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PPF Constanţa Sud - Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în  judeţului Ilfov.
În urma controlului, au fost descoperite 240 de seturi de veselă pentru copii şi 480 de cutii pentru alimente, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 40.000 de lei dacă ar fi fost originale.

Marfa purta însemnele distinctive ale unei firme cunoscute şi a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean iranian cu vârsta de 57 de ani, având reşedinţa în judeţul Ilfov, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii