Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:36 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O minoră, în vârstă de 16 ani, din județul Constanța, are acum probleme cu legea. Unde au prins-o poliţiştii

ro

14 May, 2018 10:34 2518 Marime text
Azi, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Culmea, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Soveja, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Portului, din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un moped, pe strada Principală, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La rândul lor, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un autoturism pe Dc 51, direcția Dunăreni-Aliman, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat o minoră, în vârstă de 16 ani, din localitatea Aliman, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Principală, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Tot polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 53 ani, din localitatea Deleni, județul Constanța, care a condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În final, polițiștii din cadrul postului de Poliție Ostrov au depistat un bărbat, în vârstă de 41 ani, din localitatea Ostrov, județul Constanța, care a condus un autoturism în localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.
 
În cauze, au fost întocmite dosare penale.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii