Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie şi un copil, accidentaţi la Tulcea pe trecere de pietoni. În ce stare sunt victimele

ro

26 Dec, 2022 08:49 3333 Marime text
Accident rutier . Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaO femeie şi un copil de 11 ani au fost răniţi în prima zi de Crăciun în tiump ce traversau strada pe marcajul pietonal pe o stradă din municipiul Tulcea. 

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 25.12.2022, ora 19:10, lucrătorii de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Gavrilov Corneliu din municipiul Tulcea.
 
Din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiști, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 19 ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gavrilov Corneliu din municipiul Tulcea, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 66 de ani și un minor în vârstă de 11 ani ambii din municipiul Tulcea, ce se aflau angajați în traversare regulamentară pe trecere pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.
 
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului.
 

„Conducătorul auto deține permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
 
În cauză polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, efectuându-se cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului“ - au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii