Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie din județul Brăila a murit în urma unui accident rutier. Ce spun polițiștii

ro

25 Oct, 2023 10:49 1362 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 25 octombrie 2023, ora 8.40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe Șoseaua Râmnicu-Sărat a avut loc un accident rutier.
     
La data de 25 octombrie 2023, ora 8.40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe Șoseaua Râmnicu-Sărat a avut loc un accident rutier, transmite un comunic at din partea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că un autovehicul ce se deplasa pe Șoseaua Râmnicu-Sărat, dinspre strada Transilvaniei către strada Comuna din Paris, ar fi surprins și accidentat o femeie, în vârstă de 72 de ani, din comuna Tufești, ce se angajase în traversarea neregulamentară a străzii, după care autovehiculul a părăsit locul accidentului.

În urma evenimentului a rezultat decesul femeii, fiind transportată la Serviciul Județean de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei.

În urma activităților efectuate de polițiști, șoferul a fost identificat la scurt timp pe raza localității Romanu, fiind vorba de un tânăr de 22 ani, cu domiciliul în Brăila.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Incident la vânătoare. Vânător atacat de un urs, pe care l-a și împușcat!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii