Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie din Arad a murit după ce a fost târâtă de un tramvai

ro

15 Aug, 2023 15:29 866 Marime text
Pompieri. Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Facebook/IGSU
  • O femeie din Arad şi-a pierdut viaţa după ce a fost târâtă de tramvai mai mulţi metri la coborârea din vagon, uşile închizându-se când victima încerca să coboare căruciorul în care se afla fata ei cu handicap, conform AGERPRES.
 
O femeie din Arad şi-a pierdut viaţa după ce a fost târâtă de tramvai mai mulţi metri la coborârea din vagon, uşile închizându-se când victima încerca să coboare căruciorul în care se afla fata ei cu handicap, conform AGERPRES.

Incidentul a avut loc într-o staţie de tramvai de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad.

„Din cercetări a reieşit că un bărbat de 31 de ani, din Arad, în timp ce conducea un tramvai pe Calea Aurel Vlaicu, a acroşat o femeie de 55 de ani. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, decedând ulterior. Testarea cu aparatul alcooltest a vatmanului a indicat că acesta nu se afla sub influenţa alcoolului”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, care a întocmit un dosar pentru ucidere din culpă.


Directorul Companiei de Transport Public Arad, Claudiu Godja, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că accidentul a avut loc pentru că vatmanul nu s-a asigurat corespunzător la plecarea din staţie.

„O doamnă încerca să coboare căruciorul cu fetiţa ei cu grad de handicap, moment în care uşile s-au închis, vatmanul nu a observat, nu s-a asigurat bine în oglinzi, şi a fost târâtă după tramvai, ajungând ulterior între peronul staţiei şi tramvai. Din păcate, a intervenit decesul femeii. Cazul este cercetat penal de Poliţie şi Parchet, aşteptăm concluziile anchetei”, a declarat directorul CTP Arad.


Martori ai incidentului au declarat că uşile vagonului s-au închis când femeia cobora căruciorul, iar tramvaiul s-a pus în mişcare. Victima nu a dorit să de-a drumul căruciorului şi a fost târâtă mai mulţi metri, până când a căzut pe liniile de tramvai.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a preluat victima şi a transportat-o la spital, pasagera a suferit leziuni interne grave. Ea a murit câteva ore mai târziu la spital.

Fetiţa victimei, în vârstă de 12 ani, se află în atenţia serviciilor de asistenţă socială, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Deces pe litoral: Bărbat înecat pe plaja Riviera din stațiunea Mamaia. Precizările SCJU
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii