Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie de 93 ani din Grădina, deposedată de 8.000 de lei

ro

17 Dec, 2013 00:00 1112 Marime text
Poliţiştii Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu au identificat un suspect în cazul tâlhăriei comise la data de 16 noiembrie asupra unei femei de 93 de ani din satul Grădina.
 
Astfel, în cursul zilei de duminică, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa persoanei suspecte, Cornelia-Daniela D., din Grădina. În urma acestei activităţi, femeia a fost condusă la sediul poliţiei, iar la finalul audierilor procurorul de caz a dispus reţinerea ei pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Conform anchetatorilor, în sarcina inculpatei s-a reţinut că, la data de 16 noiembrie, în jurul orei 20.00, prin spargerea geamului unei ferestre şi escaladarea acesteia, a pătruns fără drept în locuinţa părţii vătămate, din comuna Grădina, unde, prin ameninţarea cu acte de violenţă şi imobilizarea acesteia, a deposedat-o de suma de 8.000 de lei, sumă pe care partea vătămată o avea într-un buzunar interior al hainelor cu care aceasta era îmbrăcată. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii