Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie a ajuns la spital în urma unui accident rutier în județul Giurgiu

ro

04 Jan, 2024 19:53 782 Marime text
Sursa foto: ISU Giurgiu
  • O femeie, în vârstă de 32 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această seară, pe DN5.

O femeie, în vârstă de 32 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această seară, pe DN5. Evenimentul a avut loc pe sensul de mers către Giurgiu, în zona Bibița, fiind implicate două autoturisme, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ.

Femeia a fost preluată de echipajul SAJ, care a transportat-o la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, ISU Giurgiu recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic. 

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate. 

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Accident în Suceava!: UPDATE. Un copil și doi adulți, răniți în urma impactului dintre două mașini (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii