Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O familie omorâtă pe DN1 Viteza criminală a şoferului care ar fi vrut să se sinucidă

ro

29 Sep, 2014 00:00 2179 Marime text
George Dumitru, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din București, şi-ar fi pus capăt zilelor şi a luat cu el alte cinci suflete, dintre care doi copii. Accidentul a avut loc sâmbătă seară, pe DN 1, în zona Bisericii Călătorului, iar anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii. Ipoteza se bazează pe un mesaj postat de acesta pe o rețea de socializare, unde a afirmat că pleacă „într-o lume mai bună”, lăsând să se înțeleagă că suferă din cauza unei fete.
Potrivit poliţiştilor din Prahova, în maşina marca BMW, lovită de George Dumitru, se afla şoferul, un bărbat din Câmpina, în vârstă de 44 de ani, fiul său de 12 ani, un prieten al şoferului, de 40 de ani, şi două femei, de 38, respectiv 19 ani.
Apropiaţii acestora au precizat că cei cinci se întorceau de la pescuit şi mai aveau câţiva kilometri până acasă.
Martorii susţin că tânărul care ar fi ales să-şi pună capăt zilelor lovind mortal alte cinci persoane ar fi mers cu o viteză de 185 de kilometri pe oră în momentul în care a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de mașina în care se aflau cele cinci victime.

CNADNR, trasă la răspundere          

Tragicul accident produs aseară pe DN1 a generat proteste din partea salariaţilor SC Neptun Câmpina. Aceştia vor organiza, marţi, 30 septembrie, de la ora 17.00, în centrul municipiului Câmpina, în zona Casa Cărţii, un protest în negru „împotriva indiferenţei şi nepăsării autorităţilor centrale responsabile de aceste tragedii”. Ei au atras în repetate rânduri atenţia Companiei Naţionale de Drumuri asupra necesităţii montării separatoarelor de sens pe toate drumurile naţionale, dar în special pe DN1.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii