Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O ambulanţă SAJ Constanţa s-a defectat în timpul unei misiuni

ro

13 Aug, 2014 00:00 2130 Marime text
Echipajul unei ambulanţe care se deplasa, ieri dimineaţă, la un accident petrecut pe bulevardul Alexandru Lăpuşeanu şi soldat cu doi răniţi, a trecut printr-un episod neplăcut. Ajuns la faţa locului, şoferul de pe autospecială a constatat că are nevoie, la rândul lui, de ajutor. Echipajul a observat că din cabină, de sub scaunul din dreapta, a început să iasă fum. Totul a pornit de la un scurtcircuit, susţine directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, dr. Vasile Popescu. „A ars o siguranţă. Când au ajuns la locul solicitării, au văzut că iese fum de sub scaunul din dreapta. Cel mai probabil, tot mişcând scaunul, s-a ros vreun fir“, a declarat dr. Vasile Popescu. Ajunsă la faţa locului, echipa ISU „Dobrogea“ a intervenit pentru scoaterea bornelor de la maşinile implicate în accident, pentru a evita un alt incendiu. Ambulanţa nu a suferit pagube importante, fiind trimisă la garaj pentru reparaţii.

Autospeciala a început să fie folosită pentru intervenţii de SAJ Constanţa în urmă cu patru ani şi, deşi teoretic, durata de viaţă a unei astfel de maşini este de şase ani, aceasta este deja uzată, având peste 300.000 de kilometri parcurşi.
În locul ambulanţei avariate, la faţa locului s-au deplsat alte două autospeciale pentru preluarea celor două persoane, care au suferit răni uşoare. Potrivit poliţiştilor, ieri, în jurul orei 9.20, un bărbat de 57 de ani, din municipiul Constanţa, a condus un autoturism  pe aleea de acces în Piaţa Tomis III. Ajungând la intersecţia cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, nu s-a asigurat îndeajuns la efectuarea virajului la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 22 de ani, tot din Constanţa. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a primului conducător auto şi a unui bărbat de 28 de ani, din municipiul Constanţa, pasager dreapta faţă în cel de-al doilea autoturism. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Constanţa, pentru îngrjiri medicale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii