Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:23 24 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul sens giratoriu provizoriu de pe strada Soveja ar putea fi desfiinţat

ro

14 Apr, 2016 00:00 2888 Marime text


Marţi, a fost pus în utilizare un nou sens giratoriu în oraşul Constanţa. Este vorba despre cel de pe strada Soveja, în direcţia Delfinariu. Momentan, nu se ştie dacă acest sens giratoriu va rămâne sau nu, având un statut provizoriu. Timp de câteva zile, se vor studia valorile de trafic.
 

„Sensul giratoriu care se doreşte a fi creat vrea să fluidizeze şi să permită accesul în mallul de pe strada Soveja. Mai precis, să faciliteze ieşirea din mall pe Soveja şi intrarea dinspre strada Soveja în mall. Noi, Confort Urban, considerăm că acest sens giratoriu va crea blocaje în trafic şi, de aceea, având în vedere discuţiile pe care le-am avut cu cei de la City Mall, am ajuns la concluzia să facem un sens provizoriu, pe care îl vom lăsa patru sau cinci zile, îl vom marca cu vopsea galbenă, vom studia valorile de trafic, dacă acest sens va crea blocaje în trafic, dacă intersecţia de la bulevardul Lăpuşneanu cu strada Soveja va fi blocată, respectiv Soveja cu Primăverii. În caz că aceste blocaje vor apărea, vom desfiinţa acest sens. Rămâne ca, în aceste patru zile, să studiem valorile de trafic şi împreună să luăm o decizie“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, directorul general al Confort Urban SA, Viorel Farcaş.

 
La începutul săptămânii viitoare vom afla dacă acest sens giratoriu va rămâne amplasat sau nu pe strada Soveja.

Despre Confort Urban SRL

SC Confort Urban SRL are sediul în oraşul Constanţa şi se află în subordinea Consiliului Local Municipal Constanţa. Firma are calitatea de administrator al drumurilor publice şi al parcărilor din Constanţa şi are un birou de eliberat avize pentru intervenţii pe domeniul public şi urmărire lucrări de refacere a domeniului public.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dinu 13 Apr, 2016 23:55 In conditiile in care distanta pana la urmatorul sens giratoriu este sub 200 metri, infiintarea lui este inutila