Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noaptea trecută, în județul Constanța În Ovidiu și Murfatlar, polițiștii rutieri au aplicat amenzi de 5.000 lei

ro

25 Sep, 2023 15:21 711 Marime text

 
  • În noaptea de 24 spre 25 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, Poliției orașului Murfatlar și Poliției orașului Ovidiu au efectuat o razie în urma căreia au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei 
 
În noaptea de 24 spre 25 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, Poliției orașului Murfatlar și Poliției orașului Ovidiu au efectuat o razie pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea accidentelor de circulație.
 
Potrivit IPJ Constanța, în urma neregulilor constatate, au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei. De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare și două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.
 

„La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 20.30,  polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Națională, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat”, ne spune IPJ, printr-un comunicat.

 
Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatului i s-a întocmit dosar de cercetare penală, încheie sursa citată.
 
La razie au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

Citește și

Șofer fără permis, implicat într-un eveniment rutier pe DJ 224

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii