Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nava Școală Mircea, desemnată Ambasador al României Sustenabile

ro

27 May, 2022 15:42 1360 Marime text
Nava Școală Mircea. foto: facebook/Forțele Navale RomâneAsociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanțaorganizează un eveniment-emblemă pentru Constanța. Este vorba despre anunțarea către public, către personalul navei și către studenții/cadeții de Marină a desemnării Navei-școală Mircea ca AMBASADOR AL ROMÂNIEI SUSTENABILE, ca o completare a vocației de diplomație navală pe care aceasta o îndeplinește în prezent. 

„Evenimentul, care va avea loc marți, 31 mai 2022, între orele 11.00 - 13.00, în Portul Militar Constanța și la bordul Navei-școală Bricul Mircea, este organizat, în parteneriat, de Guvernul României prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Ministerul Apărării Naționale, Asociația „Ivan Patzaichin” – Mila 23 și Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. La eveniment vor fi prezenți înalți reprezentanți ai tuturor instituțiilor publice și ai organizațiilor menționate anterior“ - au precizat organizatorii. 


Manifestarea va începe cu întâmpinarea oficialităților pe puntea vasului, moment care va fi urmat de un tur ghidat cu oficialități și presă, acordarea Comandorului Bricului a titlului de ambasador al sustenabilității românești pentru Bricului Mircea, precum și tururi asistate pentru publicul constănțean.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii